Samá nahota! Jak Markéta Poulíčková točila s F.A. Brabcem klip
zdroj: iREPORT.cz

Samá nahota! Jak Markéta Poulíčková točila s F.A. Brabcem klip

8. 8. 2013 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Na začátku letošního roku se zpěvačka Markéta Poulíčková setkala s režisérem F.A. Brabcem (Kytice, Máj, Bolero, V peřině), s nímž už dlouho debatovali na téma společného projektu. Popsala, jak vznikl její nový videoklip.

Píseň Illusion napsal a produkoval Rene Rypar (Portless), se kterým hodlám spolupracovat i na dalších písních. Renda je dlouholetým spolupracovníkem režiséra F.A. Brabce, skládá hudbu k jeho filmům. To jen na vysvětlenou jak vznikla tato veselá skupinka.

Markéta Poulíčková zdroj: iREPORT.cz

František je velmi vytížený člověk, takže jsme velmi těžko hledali volné termíny ve kterých bychom samotné natáčení klipu realizovali. Natáčelo se na Letné vedle Kina Bio, za plného denního provozu v jedné výloze. A jelikož si František vymyslel do klipu velmi odhalené scény, (o čemž mě informoval až v den natáčení přímo na místě), nevyhnulo se to zájmu kolemjdoucích. I když se nahota může ve videoklipu zdát prvoplánová, není tomu v tomto případě tak. Klip má hlubší význam, který snad diváci po několikátém shlédnutí pochopí.

S výsledkem jsem maximálně spokojená a doufám, že s těmito lidmi v budoucnu udělám nejednu skvělou píseň a klip! Videoklip Illusion ma za tři týdny necelých 50 tisíc shlédnutí.

Markéta Poulíčková zdroj: iREPORT.cz

Momentálně dávám dohromady materiál na desku, kterou bych ráda na podzim vydala, ale nechci si dávat šibeniční termín, vše chce svůj čas. Spolupracuju s německým dirigentem Friedehmanem Riehle na projektu Symphony in Rock, začátkem srpna budu mít koncert Miláně a v plánu je i pár koncertů s kapelou, která pomalu ale jistě začíná hrát můj vlastní repertoár. Vše se dozvíte na mých stránkách a facebooku.


Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku