Robert Pattinson je bombardován zoufalými telefonáty od své ex
zdroj: tisková zpráva

Robert Pattinson je bombardován zoufalými telefonáty od své ex

17. 2. 2013 – 17:45 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Svatý Valentýn je sice oslavou lásky, ovšem ne pro Roberta Pattinsona, který místo aby vyslechl prosebné telefonáty své expřítelkyně Kristen Steward, raději dal přednost jiné ženě.

Šestadvacetiletý herec, který právě natáčí svůj nový film až v daleké Austrálii, zkontaktoval manželku režiséra Ruperta Sanderse, který byl příčinou jeho rozchodu s Kristen. Modelka Liberty Ross nevěru svého manžela neustála a zažádala o rozvod. Ona i Ruppert si zřejmě mají co říci, proto si také volali a prý se domluvili na schůzce v Londýně, až bude herec zpět z natáčení ve své vlasti. Kristen se mu snažila dovolat, ale zřejmě byl zaneprázdněn hovorem s Liberty, které poskytoval útěchu a nebo s ní zkrátka nechtěl mluvit. Každopádně se Kristen snaží udělat vše proto, aby se k ní její bývalý vrátil.

Liberty Ross a Rupert Sanders zdroj: Profimedia

Sanders se sblížil s mladou herečkou při natáčení snímku Sněhurka a lovec, kde měla Kristen hlavní roli. Po tom, co nevěra vyšla najevo, oba se snažili zahránit své vztahy, ale ani jednomu to nevyšlo. Kristen sice Robert Pattinson po delší době odpustil, ale ne na dlouho. Kristen si uvědomila, jak moc ho miluje a snaží se ho za každou cenu dostat zpět.

Zatím bez komentáře, buďte první!