Zlatý David 2012: Tady je TOP 7 největších hudebních zvěrstev!
zdroj: iREPORT.cz

Zlatý David 2012: Tady je TOP 7 největších hudebních zvěrstev!

13. 3. 2013 – 11:58 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zlatý David je ocenění pro největší zvrhlosti, které u nás za daný rok vznikly. Autorem je otec Hudebních masakrů Jarda Konáš, který hrdinně mapuje žumpu české hudby. Dříve, než 13. března proběhne v Roxy vyhlášení výsledků, podívejte se na výběr toho nejlepšího z nejhoršího z letošního ročníku.

UPOZORNĚNÍ: Redakce neručí za obsah následujících videoklipů a není zodpovědná za případné žaludeční potíže!


PatCrycheer - Praha žije
Mladík s hustokrutopřísnou transkripcí jména Krajčíř ukazuje kouzlo, jak nosit kšiltovku na temeni hlavy. Záhadou je, zda trik spočívá v použití izolepy, anomálii tvaru hlavy či snad gumičce uchycené pod krkem. Další záhadou je, proč někdo natočí song, ve kterém již úvodní tóny "jeejee" jsou dokonale mimo tóninu, kde přesně jsou v Praze "disko a pláže", kdo proboha v Praze "skáče do Vltavy", a jestli musel při vstupu do klubu ukazovat občanku.



Leo Beránek - B.O.T.Y.
Hudební kariéra se zřejmě dá udělat i s cimrmanovským absolutním rýmem "Já mám nové boty, koupil jsem si nové boty." Leo Beránek je produkt nejtupější reality show, která kdy zářila z obrazovek, a proto není divu, že sám plodí produkty stejné kvality. Těžko říct, zda má Leo opravdu tak rád svoje "Adidas a Najky", nebo v rýmu "Žádná Hanoj žádná Čína, čistě bílá a žádná špína" mylně slyšíme lehký rasistický podtext.
PS: V textu samozřejmě nechybí výraz SWAG. Když už se člověk naučí nové anglické slovíčko, je přece potřeba jej hned použít ve větě.



Jiřina Anna Jandová - Narovnaná v zádech
Píseň dcery Dalibora Jandy zřejmě sponzoruje její chiropraktik. Jiřina, s powerpointovou prezentací v klipu na pozadí, je narovnaná v zádech a ráno je jako vyměněná, a my blahopřejeme k brzkému uzdravení. Pro příští klip doporučujeme požádat o podporu psychiatrickou léčebnu, možná se Jiřina zbaví dojmu, že diblíkovat ve špatný parukách je děsná prča. Mimochodem, kohopak to vidíme v hlavní mužské roli? Honem zpátky do kuchyně, Jirko, zrovna jedou číze!



Katka a Jindra - Slepička
Lidovka se synťákama v podání sociálně slabších občanů. Nepouštějte si to. Radši si pusťte podání Micheala V. a jeho "Máňo vystrč podvozek".



Domenico Martucci - S námi nezůstáváš sólo
Domenico Martucci sice avízoval, že se vrátí do rodné Itálie, ale něco se strašně pokazilo a je stále v Česku. Do svého nového kousku, který téměř dosahuje úrovně nejhoršího songu od Šimiho, si přizval partu podivně vypadajících nýmandů, kteří juchají ve studiu, a když se v textu objeví slovo "výš", zvednou názorně ruku výš. Klip nejlépe vystihuje komentář pod videem: "Co je to za lidi? Nechápu. To je jako oficiální klip? To, že tam parta lidí drží papíry s textem?" Jako bonusové laxativum uvidíte opakovaný záběr na Dominica asi ze tří centimetrů. Což je opravdu blízko.



Dave Větrovec a Gucci D. - Jebu SWAG
Tenhle počin si nezaslouží ani souvislou větu, takže ve zkratce: #gay, #levnost, #špatnost, #parodie na rap, #parodie na zpěv, #parodie na tanec, #vocoder, #levnej chlast #who the fuck is Zdeněk Style Hrubý? #půjčené auto od rodičů, #lowcostový justin bieber, #lowcostový Rytmus štajl, #heč,rodiče mi koupili sluchátka za desítku, # vykradený Scooter, #nepůjčujte dětem kameru.
PS: Odkdy může děti, navíc evidentně mentálně opožděné, spoznorovat značka alkoholu?
PPS: Kdo prodal těm dětem cigarety?

Underhill - Mene tekel
Večírková vyžírka Zdeněk Podhůrský konečně využila svoje letité obrážení mejdanů, na které si zřejmě vyrábí pozvánky doma ve Windows malování. (ale je tam jídlo zadarmo, žejo) a vybartroval si do klipu kdysi-mezi zlatou mládeží-cool Solidku, zaručeného odborníka na problémy s prostatou a znalce vína Marka Vašuta, F.A. Brabce a taky Agátu. Jak píše Jarda Konáš, Underhill je takový Rammstein chudých. Nechceme moralizovat, ale Zdeňku, slušnost je počkat, až se dáma alespoň vzbudí... ("A než jsem byl v tobě, vždycky dávno jsi už spala, ať to beru zezdola a nebo třeba zdola.")

Zatím bez komentáře, buďte první!