Z Jareda Leta zbyla jen kost a kůže
Jared Leto | zdroj: Profimedia

Z Jareda Leta zbyla jen kost a kůže

6. 12. 2012 – 17:25 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Propadlé tváře a temné stíny pod očima, to zbylo z dříve sexy hollywoodského fešáka Jareda Leta. Herec musel držet drastické diety kvůli roli pacienta umírajícího na AIDS v nově připravovaném snímku "The Dallas Buyers Club".

Leto není jediná hvězda, která musela kvůli tomuto filmu výrazně omezit přísun potravy, za hranici života ohrožující vyhublosti musel zajít i představitel hlavní role Matthew McConaughey.

Matthew McConaughey zdroj: Profimedia

Zatímco McConaughay hubnul šest měsíců, Jared Leto se musel do stavu podvýživy dostat za pouhý měsíc, protože se do natáčení snímku zapojil až v jeho průběhu, svou dietu však bere sportovně. "Někdy je těžké vydržet jen o vodě, pro mě to ale není jen o hubnutí, ale správném ztělesnění postavy. Lidé v historii hladověli k dosažení meditativního stádia, takže to nemusí být nutně špatná věc," nechal se Jared slyšet.

Herci zkrátka musejí pro svou roli něco obětovat. Anne Hathaway musela výrazně zhubnout kvůli roli Fantiny v nové adaptaci Hugova románu "Bídníci" a svou dietu s odstupem označila za šílenost.

Zatím bez komentáře, buďte první!