To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Emily Ratajkowski a zamilovaný Jarda Jágr
zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Emily Ratajkowski a zamilovaný Jarda Jágr

16. 3. 2016 – 20:38 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Bette Midler

Bette Midler se na Twitteru opřela do Kim Kardashian, která na Instagramu nedávno opět vystavila nahou selfie. „Pokud nám Kim chce ukázat nějakou svou část, kterou jsme nikdy neviděli, bude muset spolknout kameru,“ konstatovala mj. K jejich konfliktu se vyjádřila i Miley Cyrus. Ta obě znesvářené hvězdy nepřímo vyzvala, aby se raději pokusily udělat něco užitečného pro nezaměstnané ženy.

Sicíální sítě zdroj: Twitter

Zayn Malik 

Zayn Malik se pochlubil novým tetováním – na spánku. Jeho přítelkyně Gigi Hadid ale nedlouho poté publikovala snímek, na kterém ho nemá. Že by tedy bylo falešné?

Zayn Malik, falešné tetování? zdroj: mirror.co.uk

Jaromír Jágr

Slavný hokejista Jaromír Jágr konečně veřejně přiznal, že je zamilovaný do modelky Veroniky Kopřivové. Učinil tak v rámci svého vyjádření k tomu, proč se onehdy zvěčnil s jiným mobilním telefonem, než jaký propaguje v reklamě. „Pro všechny 'kritiky', co nechápou, že člověk může mít vícero telefonů.......že i když děláš reklamu na pivo, tak se občas musíš napít vody, jinak by se s tebe stal alkoholik .....a že když se jednou vyfotíš s jinou (opice a iPhone), tak to neznamená, že jsi přestal milovat tu svojí (Veronika a Huawei ) :))),“ komentoval to na Facebooku.

Jaromír Jágr a přítelkyně zdroj: Facebook

Emily Ratajkowski 

Britská modelka a herečka Emily Ratajkowski zapózovala úplně nahá. „Co si dnes večer obléct?“ připsala k pikantnímu snímku. Dost možná se jednalo o narážku na Kim Kardashian – ta si totiž u výše zmíněné selfie stěžovala, že nemá co na sebe.

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski | zdroj: Instagram

Alec a Hilaria Baldwin

Alec a Hilaria Baldwin oznámili, že se co nevidět stanou čtyřnásobnými rodiči. "Ireland, Carmen, Rafael, Alec a já jsme nadšeni, že se s vámi můžeme podělit o to, že čekáme další přírůstek do rodiny. Chlapeček přijde letos na podzim. 366daysoflivingclearly #HilariaLCM (sic),“ uvedla šťastná instruktorka jógy na Instagramu.

Alec a Hilaria Baldwin zdroj: Instagram

Petra Faltýnová

Expartnerka Leoše Mareše Petra Faltýnová vypustila do éteru povedenou momentku z dovolené se svým novým přítelem Davidem. Na tom by ještě nebylo nic tak zajímavého, kdyby k ní ovšem nepřidala hashtag #OnSiNaToHratNemusi. Komu tato rýpavá poznámka asi tak byla určena….?

Petra Faltynova zdroj: Instagram

Selena Gomez

Selena Gomez je aktuálně nejpopulárnější celebritou na Instagramu – má 69,8 milionů followerů. Těžko ovšem říct, jak dlouho jí to vydrží. Na paty jí totiž šlape její dobrá kamarádka Taylor Swift (69,2 milionů followerů). Pro úplnost dodejme, že třetí Kim Kardashian sleduje 63,6 milionů fanoušků.

Selena Gomez zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!