Představitel Supermana prozradil, proč nesnáší natáčení milostných scén
zdroj: Profimedia

Představitel Supermana prozradil, proč nesnáší natáčení milostných scén

12. 8. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pro Henryho Cavilla erotické scény představují hotové utrpení. Občas ho totiž zazlobí jeho… a trapas je na světě. Pak se svým hereckým partnerkám musí ospravedlňovat.

Člověk by byl v pokušení si myslet, že mít erekci je při natáčení milostných scén nanejvýš žádoucí. Jenže pravý opak je pravdou. Dvaatřicetiletý britský herec v rozhovoru pro magazín Men’s Fitness zavzpomínal na okamžik, kdy se mu přesně tohle přihodilo – a nadšený z toho rozhodně nebyl.

"Bylo to strašně trapné. Ta dívka měla nádherná prsa, měla být na mě a já nepředělal své nádobíčko do neškodné polohy. Takže jak se pak o mě třela, poněkud mi, ehm, ztvrdnul," konstatoval Henry a dodal:

"Pak jsem byl nucen se jí dlouze omlouvat. Není zrovna dobré, když se nacházíte v profesionálním hereckém prostředí a někomu se postaví, že? Ne, to je nepřijatelné."

Hvězda Tudorovců ovšem filmový sex nenávidí i z jiných důvodů, než je výše popsaná -  dle našeho názoru zcela přirozená - reakce na přítomnost krásné nahé ženy. Například kvůli tomu, že všude kolem stojí spousta lidí a civí na vás. Exhibicionista by byl v takové situaci nepochybně štěstím bez sebe, ale Cavilla to ani trochu nebere.

"Vlastně je to strašně nepříjemné. A není to ani trošku sexy. I blízká tělesnost je nepříjemná. Vše, co děláte je, že proti někomu plácáte své… a vevnitř se nic neděje!"

To ovšem rozhodně neplatí absolutně. Například taková Amy Schumer si prý užila mnohem víc

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku