Jágr má prý novou sexy kočičku a není to nikdo neznámý
zdroj: Profimedia

Jágr má prý novou sexy kočičku a není to nikdo neznámý

8. 1. 2013 – 11:01 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Teprve nedávno se v médiích objevila zpráva o rozchodu Jardy a jeho dlouholeté přítelkyně Inny Pluhajkové a už se spekuluje o jeho novém objevu, jak jinak než z modelingového světa. Nikde jinde totiž hráč NHL zatím tu pravou nenašel.

Hokejová hvězda, která se nyní vrací do zámoří, aby opět nasadila brusle za klub Dallas Stars, prý randí s Janou Doleželovou, někdejší Miss ČR 2004. Nikdo z nich zatím spekulace o zrodu nového vztahu nepotvrdil, ale mluví se o tom už několik týdnů. Modelka má dokonce doktorát z farmacie a otevřela si i vlastní lékárnu, se kterou jí finančně pomohl její dosavadní bohatý přítel. Když se objevila v médiích zpráva, že je Jágrovou novou přítelkyní, začaly na povrch vyplouvat nová fakta o jejím vedlejšáku luxusní společnice, což potvrdilo i několik známých modelek jako Agáta Hanychová a Tereza Rosáková, nebo také šéfredaktor časopisu Spy Pavel Novotný. Ona sama to popírá a hájí se faktem, že nic takového nemá za potřebí. Ostatně se vždy profilovala jako spořádaná a spíše tichá modelka, bez jakýchkoliv skandálů.

Jana Doleželová zdroj: Profimedia

Jaromír Jágr je ve svých 40-ti letech stále skvělým hokejovým hráčem a málokdo má takovou píli jako on. Zřejmě i díky tomu si získal srdce mnoha krásných žen a to například Ivy Kubelkové či Andrey Verešové, které byly jeho dlouholetými láskami. Uvidíme, zda se potvrdí spekulace o jeho novém vztahu či ne. Nebo to možná sám vzkáže fanouškům na svém facebookovém profilu, kde téměř denně psal vtipné a podnětné vzkazy, když byl ještě v Čechách.

Zatím bez komentáře, buďte první!