Hvězda největšího formátu, švédský DJ a producent Eric Prydz, vystoupí v sobotu 20.července v Čechách.
Eric Prydz v Praze | zdroj: tisková zpráva

Hvězda největšího formátu, švédský DJ a producent Eric Prydz, vystoupí v sobotu 20.července v Čechách.

27. 5. 2013 – 16:16 | Magazín | Michal Burkoň | Diskuze:

Festival, který nejenže ponese Prydzovo jméno coby hlavního účinkujícího umělce,  ale slavný hudebník se na něm bude aktivně podílet také jako dramaturg. 

Autor skladby „Pjanoo“, jednoho z nejúspěšnějších hitů elektronické taneční scény vůbec, vyráží letos z domovské Ameriky do Evropy pouze na necelé dva měsíce, aby zde odehrál vystoupení na věhlasných festivalech jako Tomorrowland, Exit Festival a Creamfields UK a na vyhlášené Ibize.

Eric Prydz si akce pečlivě vybírá, proto jsme nadšení, že do svého kalendáře zařadil i Čechy. Tím spíš, že u nás hrál naposled před čtyřmi lety a podle slov jeho managementu se tu zase několik dalších let neukáže,“ říká promotér Petr Dzingel, který Prydze do Čech přiváží.  

Vzácný host přistupuje ke své show v Čechách pečlivě. To znamená, že nejenže odehraje svůj vytříbený, minimálně dvouhodinový set, ale stal se také patronem celé akce. „Zaštiťuje dramaturgii festivalu – konzultujeme spolu kompletní line up, ať už jeho žánrové zaměření, tak výběr konkrétních DJů. Do Čech s sebou Prydz přiveze vlastní technickou crew, která se postará o vizuální stránku večera,“ dodává Petr Dzingel.

Eric Prydz v Praze Eric Prydz v Praze | zdroj: tisková zpráva

Pro místo konání byla z výše uvedených důvodů vybrána Incheba Arena, v Praze, která dá vyniknout vizuální, ale i hudební stránce celé show. Organizátoři se k této možnosti přiklonili i s ohledeme na velmi nepředvídatelné počasí, které se i v létě dokáže přiblížit nulové hranici, jež by spolu s děštěm mohla ovlivnit celou akci a komfort návštěvníků. Hala tak zajistí bezpečný prostor pro několik tisíc účastníků a to i v případě vysokých teplot, díky použití kryogenní techniky, která zajistí v případě vysokých teplot ochlazení uvnitř haly.

Lístky za zvýhodněnou cenu bude možné zakoupit prostřednictvím sítě Ticketportal. Například v květnu si bude možné zakoupit vstupenku za 549 Kč, v červnu za 599 Kč a na místě potom za 800 Kč (ceny jsou včetně DPH, v případě zakoupení vstupenky u společnosti Ticketportal je nutné k ceně připočítat manipulační poplatek prodejce ve výši 5% z dané ceny).

Informace budou postupně přibývat na webových stránkách -> http://www.doklubu.cz

facebook: https://www.facebook.com/events/188225301334832/?fref=ts

web: http://ericprydz.cz/

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku