Tereza Kerndlová po romantické svatbě prozradila plány do budoucna
zdroj: Profimedia

Tereza Kerndlová po romantické svatbě prozradila plány do budoucna

21. 9. 2013 – 10:02 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Mladá zpěvačka, která je vždy jako ze žurnálu, se svěřila, jak to má po svatbě s dětma a rodinným životem.

Šestadvacetiletá novopečená manželka, která si řekla ano se svým vyvoleným a dlouholetým přítelem Reném Mayerem dokonce až v dalekém Las Vegas, má plno plánů do budoucna. Pokud byste ale hádali děti, tak ty rozhodně na pořadu dne nejsou. Ovšem není se čemu divit, dnes se do nich v tak mladém věku nikdo nehrne a pokud máte čas a prostředky na cestování, tak určitě ještě nějaký ten rok počkají. Tereza je stále usměvavá a je vidět, že svého manžela pořád hodně miluje. Jejich vztah by jim kdekdo mohl závidět.

"Na děti je ještě čas. Vzali jsme se a teď uvidíme, co se bude v našich životech dít, každopádně neplánujeme miminko teď ani v nejbližší době," prozradila v rozhovoru pro server iDnes.cz.

Svatbu v Americe zvolili proto, že cestování je jejich velkou vášní a spojili to rovnou i se svatební cestou. Dokonce i zásnuby proběhly v Paříži, v jednom z nejromantičtějších měst na světě. I když obřad za mořem byl pouze pro několik vyvolených přátel, doma v Čechách to všem ostatním vynahradili pořádnou moravskou veselkou na statku jejího otce Ladi Kerndla, na kterou dorazil i sám pan prezident.

zdroj: youtube.com

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku