Nezodpovědný otec Tomáš Klus chce vandrovat po fesťácích i s měsíční dcerkou!
zdroj: iREPORT.cz

Nezodpovědný otec Tomáš Klus chce vandrovat po fesťácích i s měsíční dcerkou!

26. 6. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvák Klus se nedávno stal otcem, avšak tuto roli zatím na výbornou úplně nezvládá. Jako český zpěvák číslo jedna je profesně vytížen a do kolotoče vystoupení a koncertů chce zapojit i novorozenou dceru Josefínku.

Sedmadvacetiletý Tomáš Klus zřejmě chce být tátou se vším všudy a nenechat péči o dcerku pouze na partnerce Tamaře Kubové, nicméně všeho dost škodí. Přestože Josefínka bude mít v létě za sebou nebezpečné šestinedělí, neměla by být vystavována prostředí hlučných koncertů a špíny letních festivalů. Miminko má cítit teplo domova a klidný tlukot matčina srdce a ne burcující tón bicích a baskytar.

festival zdroj: Profimedia

Novopečený otec Tomáš sklidil víno svého hudebního úsilí a stal se v roce 2012 českým slavíkem, kdy po dlouhých 13 letech přerušil slavičí éru Karla Gotta. Není divu, že má tak hudební diář zaplněn zleva doprava a skulinka volného času by se hledala těžko. Jelikož přírůstek do rodiny něco stojí, má tak zpěvák aspoň možnost zvýšit rodinný příjem. Tomáš je ale také úspěšným sportovcem, jenž v roce 2002 získal zlatou medaili v moderním pětiboji, a tak tento dvojboj – osobní a kariérní život jistě zvládne též na jedničku.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku