Nezapomenutelná Natalia Oreiro kojí svého syna v kampani pro Unicef
zdroj: UNICEF

Nezapomenutelná Natalia Oreiro kojí svého syna v kampani pro Unicef

4. 8. 2013 – 10:01 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Známá uruguayská herečka se po dlouhé době konečně objevila v médiích! Nikoliv ale v kampani na sexy prádlo, ale podporu kojení.

Málokdo by mohl zapomenout na tu střeštěnou holku s dlouhými vlnitými vlasy, kterou jsme v roce 1999 denně potkávali na obrazovkách v roli chudé Milágros v seriálu Divodký anděl. Později si zahrála i v další telenovele Kachorra. Tyto a další seriály jí zajistily celosvětový úspěch, který Natalia dokázala skvěle zúročit i v dalších letech. Nezapomeňme na její úspěšnou hudební kariéru, se kterou také ve světě prorazila.

Natalia Oreiro zdroj: tisková zpráva

Co dělá ale stále krásná tmavovláska dnes? Je to neuvěřitelné, ale Natalii je už šestatřicet let a kvete jen do krásy, k čemuž jí pomohlo i mateřství. Svého rok a půl starého synka Merlina stále kojí a nyní se zapojila do kampaně UNICEF, která říká, jak je kojení v prvních dvou letech života pro miminko důležité.

Sama herečka poukazuje na důležitost kojení zejména v prvním půlroce života a podotýká, že to upevňuje i vztah matky s dítětem. "Maminky by měly vědět, že dítě potřebuje v prvních šesti měsících života hlavně mateřské mléko. Po šesti měsících je třeba přidat další potraviny, ale pokud jsou schopny kojit až dva roky, je to to nejlepší, co můžou pro dítě i pro sebe udělat," napsala herečka na svých internetových stránkách.

Natalie Oreiro zdroj: tisková zpráva

Natalia porodila svého syna Merlina Atahualpa císařským řezem v lednu 2012 a otcem je o dvacet let starší hudebník Ricardo Mollo. Atahualpa je jméno posledního vládce říše Inků a je to její první potomek.

 

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku