Neobvyklá taktika Vlaďky Erbové: Manželství s Řepkou se snaží zachránit tím, že spí s Gulašim
zdroj: Profimedia

Neobvyklá taktika Vlaďky Erbové: Manželství s Řepkou se snaží zachránit tím, že spí s Gulašim

11. 9. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá modelka se konečně vyjádřila ke své manželské krizi a vztahu s hokejistou Michalem Gulašim. Moc velký smysl to ale nedává…

Erbová se nedávno odstěhovala do pražských Holešovic, kam za ní chodí jak Řepka, tak Gulaši.

"Michal je mi momentálně oporou a před Tomášem to netajím. Snažíme se k sobě s Tomášem zase najít cestu," řekla v TopStaru.

Ještě před pár týdny přitom vše nasvědčovalo tomu, že slavný pár se bude rozvádět. Na druhé straně – současné uspořádání věcí je mnohem zajímavější. Gulaši zjevně funguje nejen jako Vlaďčin milenec, ale i manželský poradce. A Řepka

"S Tomášem jsme se dohodli, že budeme makat sami na sobě, abychom si byli vzájemně oporou, což se v našem vztahu vytrácelo. Žili jsme odděleně, ale pospolu. Ono se to dlouho nedá," vysvětlila Erbová a dodala:

"Věděli jsme, že to časem z jedné nebo z druhé strany přijde, a mně se to stalo. Ale uměla jsem přijít domů a říct to. Největší paradox je, že když jsem odešla a celé se to pojmenovalo, tak jsme se naučili vzájemně se sobě omluvit a mluvit spolu."

Jsme zvědavi, zda si v dohledné době nějakou "terapeutku" nenajde i úspěšný fotbalista a z milostného trojúhelníku se nestane čtyřúhelník! S přihlédnutím k okolnostem bychom se tomu vůbec nedivili.

Zatím bez komentáře, buďte první!