Další rozvod na obzoru?! Manželství Vlaďky a Tomáše Řepkových se hroutí
zdroj: Profimedia

Další rozvod na obzoru?! Manželství Vlaďky a Tomáše Řepkových se hroutí

6. 8. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vztah slavného páru zřejmě dospěl ke svému definitivnímu konci. Čtyřiatřicetiletá modelka prý svého manžela podvedla s hokejistou Michalem Gulašim.

O údajné Vladčině nevěře informoval server eXtra.cz.

"Láska vyhasla, Vlaďka i Tomáš jsou vznětlivé povahy… Dalším důvodem rozvodu je to, že si Vlaďka našla nového důvěrného kamaráda," uvedl. Oním "kamarádem" má být hokejista Michal Gulaši, který nedávno dostal smlouvu v Karlových Varech.

Samotná Řepková na svém Facebooku přiznala, že její manželství s Tomášem prochází dlouhodobou krizí, kterou se snaží řešit.

"Zvažujeme i rozvod. Je to naše společné rozhodnutí, které zrálo v obou delší dobu, a je to pro mě, stejně jako pro Tomáše, těžké rozhodnutí," uvedla a dodala:

"Nicméně si za ním stojíme a prosíme všechny, aby respektovali naše soukromí, které přes média řešit nebudeme. Z tohoto důvodu nebudu poskytovat médiím žádná vyjádření a budu se soustředit na náš vztah s Tomášem a děti."

eXtra.cz ale tvrdí, že rozvodové dokumenty již byly podepsány. Ještě loni na podzim se přitom zdálo, že Tomáš a Vlaďka to nejhorší už mají za sebou a příběh jejich manželství směřuje k happyendu.

Zatím bez komentáře, buďte první!