Megan Fox je po deseti měsících opět těhotná!
zdroj: Profimedia

Megan Fox je po deseti měsících opět těhotná!

2. 8. 2013 – 13:18 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

To je fofr! Neuplynul ani rok od narození jejího prvního potomka a už brzy bude muset znovu obléci těhotenské šaty.

Sedmadvacetiletá herečka se do rozšíření rodiny pustila opravdu s vervou. Se svým o třináct let starším manželem Brianem Austinem Greenem, známým jako Davidem ze seriálu Beverly Hills 902 10, očekává nyní už druhého potomka. Jejich desetiměsíčnímu synovi Noahovi tak přibude parťák na hraní. Brian už má jedenáctiletého syna Kassiuse z předchozího manželství a stane se tak již trojnásobným otcem.

Brian Austin Green Brian Austin Green | zdroj: Profimedia

Pár začal randit v roce 2004 při natáčení filmu Hope and Faith, kdy tehdy bylo Megan osmnáct a Brianovi třicet let. V roce 2010 stvrdili svou lásku romantickým obřadem na Hawaii a za dva roky se jim narodil syn.
I když by to řekl málokdo, Megan se v mateřství zhlédla a naplno si to užívá. "Jen toho chci dát ze sebe Noahovi co nejvíc. Chci mít víc dětí, v tom je totiž moje srdce," svěřila se Megan v rozhovoru pro Marie Claire ještě na počátku tohoto roku. Její toužebné přání se jí vyplnilo a brzy bude matkou na plný úvazek.

Vedle rodičovských povinností nezapomíná ani na svou hereckou kariéru a v současné době natáčí v New Yorku pokračování filmu Teenage Mutant Ninja Turtles.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku