Martina Navrátilová se zasnoubila
zdroj: Profimedia

Martina Navrátilová se zasnoubila

7. 9. 2014 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Někdejší světová tenisová jednička požádala o ruku svou přítelkyni Julii Lemigovou. Kdy bude svatba?

Zásnuby se uskutečnily v New Yorku, kde právě probíhá US Open. Nikoho asi nepřekvapí, že Navrátilová se vyslovila přímo na dvorci Arthura Ashe – konkrétně během semifinále mužské dvouhry.

Sedmapadesátiletá bývalá tenistka poklekla na koleno a prohlásila: „Jsme spolu už šest let a nedokážu si představit svůj život bez tebe. Prosím, vezmi si mě.“ Julia řekla ano.

O tom, že Navrátilová něco podobného chystá, média spekulovala už před týdnem. Bulvární novináři ji údajně načapali při nákupu zásnubního prstenu s tříkarátovým diamantem.

Martina Navrátilová a Julia Lemigova zdroj: Profimedia

Svatba by teoreticky mohla proběhnout na Floridě, kde zamilovaný pár žije. Federální soud totiž nedávno dospěl k rozhodnutí, že tamější zákaz sňatků osob stejného pohlaví je v rozporu s ústavou. „Takže pár týdnů počkáme a uvidíme,“ prohlásila Navrátilová, která se nijak netají tím, že kvůli žádosti o ruku byla hodně nervózní:

„Často vidíte, jak se lidé svých vyvolených ptají na různých veřejných akcích, jenže tentokrát šlo o mě. Naštěstí to klaplo, ale byla to něco jako mimotělní zkušenost“ uvedla.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku