Krásná představitelka Laury z Románu pro ženy se stala maminkou
zdroj: tisková zpráva

Krásná představitelka Laury z Románu pro ženy se stala maminkou

9. 8. 2013 – 15:34 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Známé slovenské herečce Zuzaně Kanócz se včera dopoledne narodil první potomek – syn Lucas. Gratulujeme!

Rok 2013 je ve znamení celebrity baby boom. Kam oko dohlédne, rodí se slavným rodičům jeden potomek za druhým. Největší vlna se přehnala přes Ameriku, ale naštěstí i české a slovenské celebrity vylepšují porodní průměr. Jednou z dalších šťastných maminek je i herečka Zuzana Kanócz, která se v roce 2004 proslavila jako Laura ve filmu Román pro ženy. Naštěstí ale filmového Olivera vyměnila za hereckého kolegu Juraje Loje a s ním se nyní těší z malého chlapečka. „Jsme s Jurajem velmi šťastní, náš syn Lucas je nádherný,“ řekla novopečená maminka slovenskému serveru Nový čas.

Zuzana je patřičně šťastná, protože se na miminko moc těšila. V průběhu jejího prvního těhotenství bohužel v pátém měsíci potratila a proto je Lucas opravdu vymodlené dítě. Není se tak co divit, že během druhého těhotenství omezila své pracovní aktivity na minimum a dávala na sebe velký pozor. „Miminko je pro mě na prvním místě,“ prohlásila v březnu letošního roku.

Tentokrát už ale všechno dobře dopadlo a třiatřicetiletá Zuzana i osmadvacetiletý Juraj se konečně stali rodiči. Ať se jim v jejich nové roli daří!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku