Kim Kardashian a Kanye West se konečně vzali
zdroj: Profimedia

Kim Kardashian a Kanye West se konečně vzali

26. 5. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletá modelka a šestatřicetiletý rapper si v sobotu řekli své „ano“. Dlouho očekávaná svatba proběhla v italské Florencii.

Obřad se uskutečnil v romantické pevnosti Forte di Belvedere a provázela ho přísná bezpečnostní opatření. Podle dostupných informací svatebčané dokonce museli odevzdat své mobilní telefony, aby nebyli v pokušení pořizovat si fotografie novomanželů.

Není bez zajímavosti, že za pronájem Forte di Belvedere hvězdný pár zaplatil cca 8 milionů Kč, takže se rozhodně nejednalo o levnou záležitost - zvlášť když oslavy začaly už v pátek ve Francii. Server People.com uvedl, že jen květinová výzdoba přišla na závratných 70 000 EUR, tedy zhruba 1 900 000 Kč.

Kim Kardashian a Kanye West zdroj: Profimedia

Přestože Kanye dřív tvrdil, že chce velkou svatbu, on a jeho nastávající nakonec pozvali asi jen dvě stě hostů. Kromě Jaye-Z a Beyoncé údajně dorazili i Rihanna, Oprah Winfrey, Justin Bieber, Will Smith a také Andrea Bocelli, který prý zpíval při nevěstině příchodu.

Bližších informací o průběhu svatebního dne se však pravděpodobně jen tak nedočkáme. Organizátoři i dodavatelé jsou totiž vázáni mlčenlivostí, za jejíž porušení jim hrozí pokuta ve výši přes 100 milionů Kč.

Zatím bez komentáře, buďte první!