Jan Tříska měl autonehodu
zdroj: tisková zpráva

Jan Tříska měl autonehodu

19. 3. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmasedmdesátiletý herec musel zrušit plánovanou premiéru divadelní hry Shylock.

Jan Tříska boural v neděli v Los Angeles. Přestože vyvázl jen s lehčími zraněními, nějakou dobu nebude schopen pracovat.

"Bude se muset podrobit lékařskému ošetření a fyzické rehabilitaci. Rekonvalescence může trvat několik týdnů až měsíců," shrnul situaci jeho lékař.

Tisková mluvčí Divadla na Jezerce, kde měl Tříska účinkovat ve hře Shylock, oznámila, že premiéra se odehraje v zatím neurčeném náhradním termínu.

"Jsme z toho zaskočeni, nejen proto, že na přípravách intenzivně delší dobu pracujeme, zajištěno bylo 26 představení na Jezerce a na zájezdech po celé ČR do konce června, ale hlavní pro nás je, že Jan Tříska nebyl zraněn s trvalými následky a přejeme mu co nejkratší dobu rekonvalescence a brzké zotavení," řekla.

Tříska poslal řediteli divadla Janu Hrušínskému dopis, ve kterém uvedl, že nastalá situace ho velmi mrzí.

"Honzíku, víš, že jsem do Shylocka investoval týdny a týdny učení, přemýšlení a šprtání. Strašně mě to trápí. Chce se mi brečet, ale co mohu říct? Měl jsem bouračku. Naposledy jsem boural pod Barrandovem týden před premiérou Měsíce na vsi v roce 1965, kde jsi hrál i ty," napsal.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku