Hvězda Ordinace Jirešová prozradila, kde ráda odpočívá
zdroj: woodplastic.cz

Hvězda Ordinace Jirešová prozradila, kde ráda odpočívá

18. 4. 2015 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Herečka Ivana Jirešová, kterou proslavil zejména seriál Ordinace v růžové zahradě, má doma konečně kde odpočívat.

Jirešová si u svého domečku v Hájku u Uhříněvsi vybudovala terasu, na níž ráda relaxuje. “Nejradši jsem, když si sem s dcerou dáme deku a čteme si nebo hrajeme nějaké hry,“ uvedla herečka.

Drobná blondýnka navíc plánuje zakoupit stolek s židlemi, kde se bude příjemně snídat. „Pro mě je další výhodou, že můžu vyjít z postele bosky rovnou na terasu a nehrozí mi, že si zadřu třísku,“ chválila si známá propagátorka jógy kvalitu materiálu.

Ivana Jirešová zdroj: Profimedia

Jednoduchou montáž terasy WoodPlastic ocenili rodiče, kteří ji sami postavili. “V našem případě byla vlastně nejtěžší úprava terénu do roviny. Samotná montáž nebyla vůbec náročná. Moji rodiče, což jsou vlastně dědeček s babičkou, montáž stihli během jednoho dne,“ pochlubila se hvězda muzikálu Mýdlový princ.

Známá herečka má dceru ve střídavé péči se svým ex Ondřejem Höppnerem, která je mediálním expertem. Mnohaleté soudní tahanice o dceru jí způsobily mnoho psychického utrpení, ale už to nyní bere trochu statečněji, než když byla dcera miminko. Nutno říci, že vypadá Ivana čím dál lépe.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku