Filmové premiéry: Mládeži nepřístupný animák a epický příběh Ben-Hura
zdroj: Falcon

Filmové premiéry: Mládeži nepřístupný animák a epický příběh Ben-Hura

24. 8. 2016 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

První mládeži nepřístupný animovaný film, desetiletý chlapec žijící s obřím drakem, bohatá žena toužící po zpěvu, příběh tří bratrů z kalábrijské zločinecké rodiny a epický příběh Ben-Hura, potomka významného knížecího rodu z Jeruzaléma. 33. týden tohoto roku přináší do českých kin 5 filmových premiér.

Buchty a klobásy
Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket.

zdroj: Falcon

Můj kamarád drak
Dlouhá léta udivoval starý řezbář, pan Meacham (Robert Redford), děti ze sousedství pohádkami o divokém drakovi, který žije hluboko v lesích severozápadního pobřeží Spojených států. Pro jeho dceru Grace (Bryce Dallas Howard), správkyni v místním národním parku, jsou jeho příběhy jen divokými historkami… dokud nepotká malého Peta (Oakes Fegley). Pete je záhadný, desetiletý chlapec, který nemá ani rodinu ani domov, a který tvrdí, že žije v lesích s obřím zeleným drakem jménem Elliot. A podle Petova popisu se Elliot v mnohém podobá drakovi z historek pana Meachama. Za pomoci Natalie (Oona Laurence), jedenáctileté dívenky, jejíž otec Jack (Wes Bentley) vlastní místní pilu, se Grace vydává zjistit, odkud se Pete vzal, kam patří a zda jeho drak existuje.

zdroj: YouTube.com

Božská Florence
Meryl Streep v roli závratně bohaté ženy, jejímž jediným snem je zpívat. Bohužel její hudební nadání a hlas jsou jednoznačně příšerné.

Když se v roce 1944 rozhodne uspořádat svůj velkolepý koncert v Carnegie Hall, její přítel a manažer Hugh Grant, který ji láskyplně chránil před krutou pravdou o jejím talentu, nyní čelí obtížné výzvě…

zdroj: Bioscop

Černé duše
Tři bratři jsou nuceni vrátit se na rodné vrcholky Kalábrie a potýkat se s nevyřešenými záležitostmi z minulosti své zločinecké rodiny.

Příběh tří bratrů z kalábrijské zločinecké rodiny je tlumenou moralitou inspirovanou skutečnými událostmi. Překupník drog Luigi, podnikatel Rocco a excentrický pasák koz Luciano se dostanou do problémů poté, co se Lucianův syn a příslušník ztracené generace Leo kvůli banálnímu sporu dopustí aktu zastrašování v baru spravovaném klanem rivalů. Z drobné neshody vyklíčí konflikt, který má ve výsledku rozměry antické tragédie.

zdroj: Film Europe

Ben Hur
Ben-Hur je epický příběh Ben-Hura (Jack Huston), potomka významného knížecího rodu z Jeruzaléma, jehož adoptivní bratr Messala, vysoce postavený příslušník římské armády, ho křivě obviní ze zrady. Jeho rodina včetně milované manželky skončí ve vězení a on sám je zbaven majetku a odsouzen k doživotním galejím. Po třech letech strávených na moři se Ben-Hur vrací do vlasti s jedinou myšlenkou - pomstít se Messalovi za všechna příkoří, které mu způsobil. Vyzve jej proto na souboj v závodech čtyřspřežím, aby dokázal, že pravda a vítězství stojí na jeho straně.

zdroj: Forum Film CZ & SK

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Buchty a klobásy?
Kam zajít na Můj kamarád drak? Ve vybraných kinech také ve 3D.
Kam zajít na Božská Florence?
Kam zajít na Černé duše?
Kam zajít na Ben Hur? Ve vybraných kinech také ve 3D.

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Buchty a klobásy
Fanklub Můj kamarád drak
Fanklub Božská Florence
Fanklub Černé duše
Fanklub Ben Hur

Zatím bez komentáře, buďte první!