Andrea Verešová VIP zprávy moderovat nebude
zdroj: Profimedia

Andrea Verešová VIP zprávy moderovat nebude

29. 7. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá slovenská modelka se rozhodla odmítnout nabídku TV Prima. Co jí k tomu vedlo?

Jak jsme vás nedávno informovali, Roman Šebrle a Gabriela Kratochvílová se stali novou moderátorskou dvojicí hlavní zpravodajské relace TV Prima. Vedení druhé největší komerční televize se pokusilo zlákat i Andreu Verešovou, ovšem v tomto případě narazila kosa na kámen.

„Nabídku na moderování ve dvojici jsem odmítla už na jaře. Tento typ formátu mi nevyhovoval. Ohledně nabídky na samostatné moderování v českém jazyce jsem si nechala čas na rozmyšlenou a navštěvovala jsem hodiny rétoriky,“ uvedla včera Andrea na svém Facebooku.

Andrea Verešová zdroj: tisková zpráva

"Mezitím jsem však začala natáčet seriál Svatby v Benátkách a rozběhla jsem několik nových pracovních i charitativních projektů. Svůj čas zabírá i práce v advokátní kanceláři, a protože se chci věnovat i rodině, která je pro mne prioritou, rozhodla jsem se nakonec do VIP zpráv nenastoupit," vysvětlila pohledná brunetka.

Zlé jazyky ale tvrdí, že ve skutečnosti tomu bylo přesně naopak. Prima si to prý s angažováním Verešové nakonec rozmyslela a jako náplast na pošramocené ego jí dala roli ve výše zmíněném seriálu…

Zatím bez komentáře, buďte první!