To nejlepší ze sociálních sítí: Spoře oděná Kylie Jenner a Miley Cyrus bez snubáku
zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Spoře oděná Kylie Jenner a Miley Cyrus bez snubáku

29. 6. 2016 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Kylie Jenner vypustila do éteru krátké video, ve kterém vystavuje na odiv svůj dekolt. Podle zlých jazyků se tímto způsobem snaží trumfnout svou sestru Kendall. Ta totiž nedávno vyrazila do ulic v přiléhavém topu a bez podprsenky, díky čemuž každý mohl vidět, že má v jedné bradavce piercing.

Kendall Jenner zdroj: mirror.co.uk

Calvin Harris a jeho expartnerka Rita Ora se zase vzájemně sledují na Instagramu. Došlo k tomu jen několik týdnů poté, co se dvaatřicetiletý skotský DJ rozešel s Taylor Swift. Pro úplnost dodejme, že Calvin opět dal follow i Taylor.

Calvin Harris a Rita Ora se sledují zdroj: mirror.co.uk

Ewa Farná se pochlubila několika momentkami z dovolené, kterou se svým přítelem Martinem Chobotem tráví v Toskánsku. „Dřívější boubelka si sice přes plavky oblékla košili, ale i tak je znát, že už to není žádná macanda,“ komentoval je server Super.cz. Inu, některá témata prostě neomrzí…

Ewa Farná zdroj: Facebook

Miley Cyrus zveřejnila další selfie. A co je zajímavé – na téhle pózuje bez snubního prstenu. Zahraniční bulvární magazíny tak ihned začaly spekulovat o tom, zda se mezi ní a Liamem Hemsworthem náhodou nepřihodilo něco špatného.

Miley Cyrus zdroj: Instagram

Eva Longoria svému manželovi Josému Antoniovi Bastoniovi popřála k měsíčnímu výročí svatby. Ve velmi emocionálním přípěvku ho mimo jiné nazvala „úžasnou krásnou duší“ a odhalila, že by s ním ráda strávila alespoň padesát let. Držíme palce, aby se jí toto přání splnilo.

Eva Longoria zdroj: Twitter.com

Herečka Pavla Vitázková prostřednictvím sociální sítě oznámila, že se stala dvojnásobnou maminkou. Před několika dny přivedla na svět holčičku, která dostala jméno Rozárka. „Všichni rodí, tak já taky. Vítej, Rozárko!“ napsala oblíbená seriálová hvězda na Facebook. Gratulujeme!

Pavla Vitázková zdroj: Facebook

Liam Payne znervóznil své fanoušky. Publikoval totiž fotografii, na které má dramaticky propadlé tváře. Někteří se domnívají, že se pokouší udržet krok s životním stylem své přítelkyně Cheryl a poněkud se mu to vymyká z rukou. „Co se ti stalo s obličejem? Kde jsou tvoje roztomilé buclaté tváře?“ uvedl nevěřícně jeden z jeho příznivců. A co Liamův současný vzhled říkáte vy?

Liam Payne zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!