Rytmus otevřeně promluvil o svém původu i komplikovaných vztazích s nevlastním otcem
zdroj: Profimedia

Rytmus otevřeně promluvil o svém původu i komplikovaných vztazích s nevlastním otcem

20. 8. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmatřicetiletý rapper nedávno dotočil dokument o svém životě. Ten je tak kontroverzní, že jeho režisér Miro Drobný chtěl některé scény vystřihnout. Rytmus to ale zamítl.

Rytmus (vlastním jménem Patrik Vrbovský) v inkriminovaném časosběrném snímku mj. hovoří o svém polovičním Romském původu a nenávisti, kterou choval ke svému otčímovi. O tom dokonce prohlásil, že ho chtěl v noci podřezat.

"To se mi zdálo přes hranu. Myslím, že ten neklid mezi nimi je jasný a tohle jako by bylo už nad rámec. Ale Patrik řekl, že to tak bylo a je zapotřebí, aby to v tom filmu bylo," prozradil Miro serveru Revue.iDNES.cz.

Sám Rytmus, který se pravdu o svém biologickém otci dozvěděl až v osmnácti (a podle svých vlastních slov se za to tehdy hodně styděl) na dokumetu nic závadného neshledává.

"Možná už jsem zmagořený a kontroverzní věci mi připadají normální. Jsem rád, že to mám za sebou a je ukončená vážná etapa mého života. Někomu se to líbit může, někomu ne, ale já jsem si jistý, že i za dvacet let si můžu říct, že jsem tam byl real," uvedl v rozhovoru pro Super.cz a dodal, že natáčení mu pomohlo urovnat vztahy v rodině.

"Vyložily se karty na stůl před celým národem. S mým otčímem jsem neměl dobrý vztah a včera, po bratislavské premiéře, jsem ho poprvé v životě objal a dal jsem mu pusu. Pomohlo mi to víc se utvrdit v tom, kdo jsem, objevil jsem sám sebe," vysvětlil.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku