Ondřej Brzobohatý promluvil o svém rozvodu
zdroj: Profimedia

Ondřej Brzobohatý promluvil o svém rozvodu

29. 3. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Není žádným tajemstvím, že manželství Ondřeje Brzobohatého a jeho ženy Johany spěje ke svému definitivnímu konci. Pár o tom informoval již v minulém roce.

Třicetiletý hudebník, moderátor, herec a syn nedávno zesnulého hereckého mistra Radovana Brzobohatého, promluvil o svém chystaném rozvodu v rozhovoru pro hudební stanici Óčko s Dianou Kobzanovou. "Pracuji na tom. Je pravda, že jsem teď zanedbal některé věci, které je třeba předložit k úplnému rozvodu. Ale snad to bude brzo," objasnil Ondřej.

Se stále ještě manželkou Johanou se vzali v roce 2008 po tříleté známosti i přes nevoli jeho rodičů, kteří na svatbě nebyli přítomni. Církevní obřad se tehdy konal v Ledeburských zahradách pod Pražským hradem.

Ondřej Brzobohatý a Johana Brzobohatá zdroj: tisková zpráva

Loni vlétě byl Ondřej přistižen s neznámou brunetkou a musel veřejně přiznat, že s manželkou již nefungují a žijí odděleně. I Johana už měla nějaké nové známosti, ale příliš se toho o ní neví.

A co říká na případnou budoucí svatbu? "Asi bych se už nechtěl oženit. I když nikdy neříkej nikdy. Ale neplánuji to," svěřil se Ondřej, ale zřejmě ještě nepotkal tu pravou pro život.

V únoru byl v kinech představen film Čtyřlístek ve službách krále, kde Ondřej namluvil postavu Pindi. Zde se můžete přesvědčit, jak mu role dabéra šla.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!