Lukáš Pavlásek prohlásil, že by se chtěl ve StarDance dostat až do finále. Pohánějí ho nenávistné ohlasy
zdroj: Profimedia

Lukáš Pavlásek prohlásil, že by se chtěl ve StarDance dostat až do finále. Pohánějí ho nenávistné ohlasy

10. 12. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmatřicetiletému komikovi tancování moc nejde, ale navzdory tomu ve StarDance stále postupuje. Což řadu lidí doslova vytáčí k nepříčetnosti...

Pavlásek se kvůli svým úspěchům v oblíbené taneční show stal terčem odporných vtipů i urážek. Jak se s tím vyrovnává?

"Nevím, co na to mám říct. Když si někdo myslí nebo říká něco hnusného, je to jeho problém a způsob vyjadřování a nemám na to co odpovědět. Já takhle zvyklý mluvit nejsem," svěřil serveru Super.cz.

Lukášovi podle jeho vlastních slov dělá velký problém pochopit, že zábavný televizní pořad někoho dokáže vyprovokovat k takové hysterii.

"Ale jestli někdo nechápe rozdíl mezi zábavným tanečním pořadem a sportovním tanečním pořadem, co na to říct?" uvedl v rozhoru pro Magazín DNES a dodal, že jeho hateři ho motivují k tomu, aby se snažil co dostat co nejdál – v ideálním případě až do finále.

Nevíme jak vy, ale my mu fandíme. Na kritice není nic špatného (zvlášť když je opodstatněná), ale měla by mít kultivovanou formu. Jak ve své nové písničce zpívá Radek Banga: "Já netvrdím, že Lukáš umí tančit, ale proto nemusí všichni tak jančit. Myslím, že nenávisti je ve světě už beztak dost…"

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku