Lucia Šoralová: 'Hroutím se a nic nestíhám'
zdroj: Profimedia

Lucia Šoralová: 'Hroutím se a nic nestíhám'

18. 2. 2015 – 18:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmatřicetiletá zpěvačka se rozpovídala o mateřství. Co všechno prozradila?

Lucia Šoralová se nedávno stala dvojnásobnou maminkou. Jak to teď u ní doma vypadá?

 "Věřím, že stejně, jak to vypadá ve všech ostatních domácnostech, kde mají dvě děti. Aspoň doufám, že nejsem sama, kdo se hroutí a cokoli nestíhá," konstatovala v rozhovoru pro server iDNES.cz a dodala:

"Mně to ale vlastně vůbec nevadí, protože mám dva krásné poklady, které nadevše miluji. Když mám chuť něco dělat, počkám si až usnou a kolem druhé ráno můžu hezky tvořit."

Šoralová rovněž přiznala, že musí využívat služeb profesionálních chův. Jedna babička totiž bydlí daleko, druhé už táhne na stovku a partner Ondřej Soukup je zaneprázdněn jinými starostmi.

"Pokud je Ondřej doma, též se snaží hodně pomáhat, ale nechci ho moc zatěžovat, dvě děti jsou přeci jen energeticky velmi náročná práce. Jako táta ale funguje, co mu síly stačí," komentovala to.

Připomeňme, že Soukup je stále oficiálně ženatý s Gabrielou Osvaldovou. Přestože s Luciou žije už pěknou řádku let, o rozvodu podle svých vlastních slov neuvažuje.

"Já spíš přemýšlím o manželství jako takovém. U žen chápu, proč se do něj hrnou. Chtějí mít určitou jistotu, zastřešení. Ale nepochopím to u chlapů…," řekl před časem magazínu ProŽeny.cz.

Zatím bez komentáře, buďte první!