Leonardo DiCaprio: „Na sexuální scény dabléra nepotřebuji!“
zdroj: Profimedia

Leonardo DiCaprio: „Na sexuální scény dabléra nepotřebuji!“

18. 12. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětatřicetiletý herec trvá na tom, že všechny žhavé erotické scény v jeho nejnovějším filmu Vlk z Wall Street natáčel sám.

„Jsem to všechno já, kamaráde. Žádného dabléra jsem neměl, je to moje tělo,“ prohlásil Leonardo DiCaprio v jednom z rozhovorů.

Leonardo ve Vlkovi z Wall Street hraje nechvalně proslulého podvodného makléře Jordana Belforta – bezcharakterního muže, který během dne vydělával desetitisíce dolarů a po nocích si užíval nespoutaného sexu a drog. Nelze se co divit, že tato brilantní autobiografie je plná pikantních scén. V jedné z nich si Jordan například užívá se třemi krásnými dívkami současně.

Leonardo DiCaprio zdroj: Profimedia

„Ovšem její natáčení příliš příjemné nebylo. Těsně před jeho začátkem jsem si totiž sedl holým pozadím na mramorovou lavici rozpálenou osvětlovacími reflektory a popálil se,“ podotknul DiCaprio.

Režisér Martin Scorsese navíc Leovi dopřál úchvatnou partnerku – krásnou australskou herečku Margot Robbie. Uznejte sami – který příčetný muž by se za takových okolností nechal zastupovat dvojníkem?

Zatím bez komentáře, buďte první!