Karolina Kurková v kuchyni zpívá
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Karolina Kurková v kuchyni zpívá

1. 1. 2011 – 10:46 | Magazín | red | Diskuze:

Česká topmodelka Karolína Kurková během berlínského týdne módy, který skončil o minulém víkendu, německým novinářům prozradila, že miluje vaření, ne vždy se řídí módními trendy, a dokonce jim zazpívala.

Na molu ne

Na předváděcím mole se ale ani jednou neobjevila. Byla totiž oficiální tváří této přehlídky, která představila kolekce na podzim a zimu 2011/2012. Role divačky byla pro šestadvacetiletou blondýnku nezvyklá.

"Tohle moc nedělám. Vždycky jsem na molu. Nikdy si nesednu, neužívám si a nekoukám na molo. Ale je to zábava," pochvalovala si v televizi N-tv svou novou úlohu. Moc se jí prý líbilo také město i předváděné modely.
Pohled do šatníku
Ona sama se prý módními trendy úplně neřídí. "Ráda nosím to, co je mi příjemné, v čem se cítím hezky a co je pohodlné. Hodně dám na náladu," tvrdí jedna ze tří nejlépe placených modelek na světě. V oblibě má klasickou, nadčasovou módu, která nepodléhá sezonním trendům.
K ní podle ní patří i černé šaty od pařížského návrháře Azzedine Alaiy, které nosí nejraději. "Přes den si k nim mohu vzít vysoké boty nebo baleríny a večer sexy lodičky na vysokém podpatku," nechala Kurková nahlédnout do své skříně deník Berliner Morgenpost.
V kuchyni jako doma
Ráda si prý také obléká věci od návrháře Martina Margiela a ze salonů Céline a Chloé. "Velmi si vážím i Karla Lagerfelda. Je to skvělý návrhář a fantastický fotograf," prohlásila na adresu německé ikony světového módního byznysu, která nafotila letošní kalendář Pirelli.
Vedle své práce rodačka z Děčína údajně tráví hodně času v kuchyni.

"Miluju vaření zdravých věcí. Kupuji spoustu šťáv, ovoce, zeleniny a obilovin. Vždycky, když mám čas, vařím pro svého snoubence a syna," Ten si však krásy německé metropole s matkou prohlédnout nepřijel a zůstal v New Yorku, kde Kurková žije.
Pěvecká kariéra?
Vedle modelingu si Kurková už vyzkoušela i herectví, když se objevila ve sci-fi thrilleru G. I. Joe. V Německu se představila také jako zpěvačka a zazpívala přítomným žurnalistů úryvek z hitu zpěvačky Lady Gaga Paparazzi. 
"Ráda zpívám a určitě bych ráda zkusila natočit nějakou písničku. Proč ne? Člověk má vyzkoušet všechno," říká nejslavnější česká modelka současnosti.

Zatím bez komentáře, buďte první!