Herečka Veronika Nová do toho co nevidět praští s bulharským režisérem
zdroj: Profimedia

Herečka Veronika Nová do toho co nevidět praští s bulharským režisérem

30. 7. 2013 – 7:56 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Oblíbená herečka se za pár dní stane vdanou paní. Ano si řekne se svým nastávajícím pouze v úzkém kruhu rodiny a přátel.

Sedmadvacetiletá herečka, známá například z Ordinace v Růžové zahradě, jak se zdá, potkala prince na bílém koni a ani ne po roční známosti se stane jeho budoucí manželkou. Někdy je lepší příliš dlouho neotálet, aby vám štěstí neproklouzlo mezi prsty, a tak šestatřiicetiletý bulharský režisér Bisev Arichtev bude brzo jenom její.

"Biser je má životní láska, jsem zamilovaná až po uši," svěřila se Veronika serveru iDnes.cz. Jak se zdá, krásná herečka konečně našla své štěstí, když jí to nevyšlo s hercem Michalem Kavalčíkem alias Rudou z Ostravy, se kterým před dvěma lety rok randila, poznala na natáčení seriálu Vyprávěj jeho režiséra a bylo rozhodnuto.

Veronika Nová zdroj: tisková zpráva

Zásnuby proběhly na dovolené v Thajsku, jak to měl například i Jiří Pomeje se svou nyní již manželkou Andreou. Veronika má jasno o svých svatebních šatech, které jí ušije Terezy Sabáčkové, které se před dvěma lety Veronika stala tváří její tehdejší svatební kolekce. A jak budou vypadat?

"Šaty, které mi Terezka šije, nejsou klasické princeznovské, a to jsem chtěla. Dříve se mi ty velké nadýchané sukně nebo dlouhé vlečky líbily, ale doba a můj vkus se naštěstí mění. Moje přání bylo, aby šaty působily starodávně, tak trochu jakoby omšele, a současně čistým a éterickým dojmem, jak tomu bývá u empírových šatů," prozradila herečka.

Svatba se bude konat již za pár dní pouze v úzkém kruhu nejbližších a za družičku herečce půjdou zpěvačka Martina Pártlová a herečka Nikol Štíbrová.

Zatím bez komentáře, buďte první!