Fotograf Jan Saudek: Až bude třetí dítě, chci do chomoutu!
zdroj: tisková zpráva

Fotograf Jan Saudek: Až bude třetí dítě, chci do chomoutu!

5. 3. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Fotograf se na akci při předávání Českého lva nechal slyšet, že by rád zpečetil svůj osmiletý vztah s matkou svých dvou dětí Pavlou Hodkovou.

Sedmasedmdesátiletý populární fotograf, který i ve svém pokročilém věku vypadá stále velmi dobře, je se svou přítelkyní Pavlou šťastný. Zajímavé na jejich vztahu je fakt, že si i po tolika letech stále vykají, což není příliš běžné, ale k Janu Saudkovi to docela sedí.

Na otázku reportérky, zda by si už neměli začít tykat, odpověděl: "Bylo by vhodné to zpečetit nějakým svazkem...Skutečně uvažuju o svatbě, protože tam dostanu dary od svědků a zase se trochu obohatím."

Jan Saudek s rodinou zdroj: tisková zpráva

Přítelkyně Pavla, která je taky fotografka, by měla ráda ještě jedno dítě a jak to vypadá, tak na něm oba pracují. Podle Saudka by bylo třetí dítě s Pavlou důvodem, proč se vzít. Takže zda bude svatba nebo ne, záleží na tom, zda se podaří fotografovi dalšího potomka. Nebo je to jen další jeho žert?

Ještě před více jak rokem se fotograf svěřil serveru idnes.cz: "Přítelkyně by chtěla další, ještě jedna taky, ale tam si to hodně rozmýšlím. Ne že by se mi nelíbila, ale člověk má dělat věci jaksi s rozmyslem. Ale na uvažování zase nemám čas. Vím, že ho nemáme nikdo, ale já ho opravdu nemám. Co odešel pan Lustig, tak si opravdu připadám nejstarší ze všech."

Vypadá to, že se nyní konečně rozhodl jen pro jednu přítelkyni, která bude snad i jeho ženou.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku