Magazín

Mandrage interview: Neustále dumáme, jak tu naši live image ještě vytunit

Mezi žádané aktéry festivalů patří už několik let, ale rapidní zvýšení zájmu veřejnosti i organizátorů pocítili Mandrage hlavně loni, důsledkem povedeného alba Siluety (2013) a stejnojmenného promo tour. Jak jsou připraveni na letošní léto, prozradili v následujícím rozhovoru.
Magazín

Na Okoři se šťávou vzbudili největší zájem hitmakeři No Name a noční show Mandrage

No Name, Zrní, Nebe, Rybičky 48, Wohnout i další aktéři Okoře se šťávou se spolu s početným publikem postarali o jeden z nejpovedenějších ročníků z celé šestnáctileté historie festivalu. Závěr patřil Českému srdci, které pokřtilo nové CD Noční motýl, audiovizuální show Mandrage a rozjetému bluegrassu rocku Jelena s Kateřinou Marií Tichou
Magazín

David Guetta v O2 areně - show plná ohňů, dýmu a laserů

Francouzský DJ a producent David Guetta přivezl do pražské O2 areny megalomanskou produkci a skvělou hudební i vizuální show. Jeho dvouhodinový set celá hala bouřlivě protancovala.
Magazín

EXPO 2015: Český národní den na světové výstavě v Miláně byl plný vody a hudby

Stejně jako před pěti lety v Šanghaji zaujali i tentokrát Češi na výstavě EXPO nápaditou prezentací a nabitým kulturním programem. Pozornost (nejen) italských návštěvníků přitahovaly vodní performance v režii bratří Cabanů, bubenická show Tam Tam Batucada, koncerty Bohemia, Lanugo, Madame Pepper & Radimo, Never Sol i závěrečný DJ set Jiřího Buriana. Nahlédněte do českého pavilónu i do expozic jiných, vesměs exotických zemí.
Magazín

Urban Zone party v Lucerna Music Baru kralovali Indy & Wich a THePETEBOX

Jedni z pionýrů českého hiphopu Indy & Wich byli hlavní hvězdou Urban Zone party edition v pražském Lucerna Music Baru. Polínko pod kotel tohoto mejdanu přihodil i britský skladatel, showman a beatboxer The Petebox. Večer zakončil Dj LPD z partičky Funky doggz squad.
Magazín

No Name interview: Učte se, nebo dopadnete jako my!

Příští rok už to bude 20 let, co zásluhou bratří Timků vznikl v Košicích takřka rodinný podnik No Name. O tom, že patří dlouhodobě mezi nejžádanější slovenské kapely na tuzemské scéně, letos svědčí hojná účast sympatické šestice na našich pódiích a pozice headlinerů několika festivalů. Tuto roli si premiérově vyzkoušejí 30. května na Okoři se šťávou. Jak to v No Name momentálně funguje, jsme se zeptali zpěváka Igora Timka.
Magazín

Hrady CZ znají kompletní program, startuje se 10. července na Točníku

Hudebně-kulturní festival Hrady CZ vstupuje do jedenáctého ročníku. Na osmi zastávkách vystoupí např. Tomáš Klus, Chinaski, Mandrage, No Name, Čechomor, Wanastowi Vjecy, Monkey Business nebo Anna K.
Magazín

Lynyrd Skynyrd konečně v Česku. Sweet Home Alabama zazněla hned dvakrát

Lynyrd Skynyrd vystoupili v Česku vůbec poprvé. Jejich koncert se uskutečnil v Plzni v rámci Slavností svobody připomínající 70 let od osvobození americkou armádou. Na plochodrážním stadionu zazněly hlavně hity ze sedmdesátých let, nemohla chybět nejslavnější Sweet Home Alabama, jež zazněla dokonce dvakrát.