Selena Gomez se touží dostat do show Amy Schumer. Má to ale háček!
zdroj: Profimedia

Selena Gomez se touží dostat do show Amy Schumer. Má to ale háček!

31. 7. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Po úspěchu filmu Vykolejená se z Amy Schumer stala jednou z nejžádanějších hollywoodských hvězd. Nyní by s ní chtěl spolupracovat úplně každý - včetně interpretky hitu Come & Get It.

"Snažím se nějakým podvodem proniknout do její televizní show, možná se mi podaří najít způsob jak s ní pracovat a být v její přítomnosti," zavtipkovala Gomez v rozhovoru pro bostonské 103.3 AMP Radio. "Jsem její obrovská fanynka. Myslím, že je úžasná."

Jenže podle serveru HollywoodLife.com to krásná zpěvačka nebude mít vůbec jednoduché.

"Amy by o tom určitě uvažovala, ale jen za určitých podmínek.  Mimo jiné by součástí show muselo být i to, že Selena si bude dělat legraci z Justina Biebera," prozradil nejmenovaný zdroj.

Tak to by mohlo být ještě zajímavé. Zvlášť když bývalí milenci se v poslední době opět stýkají a evidentně mezi nimi ožívají staré city. Když Gomez koncem července v Londýně slavila své třiadvacáté narozeniny, Bieber se s ní spojil prostřednictvím Internetu a zazpíval jí Happy Birthday to You.

"Pak uchopil jednu červenou růži a předstíral, že jí Seleně přes obrazovku podává. Dobře ví, že růže miluje," popsal zdroj.

Ach, jak romantické!

Zatím bez komentáře, buďte první!