Selena si prostě nedá pokoj. Zase flirtuje s Bieberem!
zdroj: tisková zpráva

Selena si prostě nedá pokoj. Zase flirtuje s Bieberem!

14. 7. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Selena Gomez a Justin Bieber byli 11. července spatřeni v hotelu Montage v Beverly Hills a prý se chovali jako dvě zamilované hrdličky. Chtějí to opět dát dohromady?

Taylor Swift je pěkně naštvaná. Selena neposlouchá její dobře míněné rady a pořád se ochomýtá kolem Justina Biebera. Podle serveru HollywoodLife.com se ale pětadvacetiletá zpěvačka rozhodla, že tentokrát už nebude nijak zasahovat a nechá věcem volný průběh.

"Má teď plné ruce práce se svým turné, ale doslechla se o té schůzce a její reakce byla plná zklamání," prozradil zasvěcený zdroj. "Lidé z jejího okolí říkají, že zaujala postoj typu 'co to k…a je'. Rozhodně se kvůli tomu se Selenou nechce přestat přátelit, ale snaží se jí přesvědčit, že Justin je děsný."

Jenže o to se Taylor pokouši už docela dlouhou dobu a pořád se jí to nějak nedaří. Vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby z toho byla už pořádně frustrovaná a přerušila s Gomez kontakt. Ve skutečnosti je dost dobře možné, že právě kvůli tomuhle teď interpretku hitu Slow Down nepozvala na svou párty…

"Určitě je to jeden z hlavních důvodů. Nikdo nechce, aby jeho kamarád neustále jednal v rozporu se vším, co mu říkáte," konstatoval zdroj.

A aby byla situace ještě zajímavější, Justin se údajně usilovně snaží vlichotit do Taylořiny přízně. Podle dostupných informací doslova umírá touhou s ní spolupracovat a získat její "pečeť schválení".

Wow! Myslíte, že se mu to podaří?

Zatím bez komentáře, buďte první!