Selena Gomez o své lásce k Justinu Bieberovi: 'Nemyslím si, že bych udělala něco špatného'
zdroj: Profimedia

Selena Gomez o své lásce k Justinu Bieberovi: 'Nemyslím si, že bych udělala něco špatného'

24. 8. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Interpretka hitu The Heart Wants What It Wants otevřeně promluvila o svém románku s kontroverzním kanadským zpěvákem, který jí ustavičně láme srdce. Co všechno prozradila?

Selena prohlásila, že do Justina byla hodně zamilovaná a ani trochu toho nelituje - a to navzdory tomu, že jejich vztah silně připomínal jízdu na horské dráze. Ničilo ji však mediální šílenství, které se rozpoutalo pokaždé, když se rozešli/opět dali dohromady.

"Nemyslím si, že bych udělala něco špatného. Je tu takový důraz na to, aby lidé byli perfektní a pak je zapotřebí je zničit, poněvadž to je dobré pro tisk. A když jste ještě navíc teenager, tak to máte mnohem těžší," postěžovala si v rozhovoru pro Sunday Times Style Magazine.

Připomeňme, že Bieber a Gomez byli nedávno spatřeni v hotelu Montage v Beverly Hills, kde spolu nezakrytě flirtovali. A když krásná brunetka koncem července v Londýně slavila narozeniny, Justin se s ní spojil prostřednictvím Internetu a zazpíval jí Happy Birthday to You.

"Pak uchopil jednu červenou růži a předstíral, že jí Seleně přes obrazovku podává. Dobře ví, že růže miluje," řekl nejmenovaný zdroj serveru HollywoodLife.com.

Navzdory těmto skutečnostem třiadvacetiletá popová hvězda trvá na tom, že momentálně je single a vlastně jí to tak vyhovuje. "Randím, ale o nic vážného teď opravdu nestojím," konstatovala. Věřit tomu či nevěřit – toť otázka.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku