Ondřej Brzobohatý: Nikdy jsem nebyl samozvaný rebel
zdroj: Ireport

Ondřej Brzobohatý: Nikdy jsem nebyl samozvaný rebel

11. 3. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Ondřej Brzobohatý odstartoval jarní turné k desce Identity a 13. března své písně představí i na udílení hudebních den Žebřík. Přečtěte si, na co se můžeme na jeho koncertech těšit, jestli Ondřej zahraje i na housle a jak se mu daří vycházet s bulvárem.

Zrovna se nacházíme v pražské ulici Sušická. Máš k Sušici nějaký vztah?
Zrovna jsem si říkal, že je to hezká asociace. Mám v Sušici krásnou chaloupku, bohužel trošku nevyužitou. Koupil jsem ji z euforie, protože tam často jezdívám za Matějem Ruppertem a Romanem Holým. Ale jelikož mám spoustu práce v Praze, tak se tam dostanu jen nárazově a stejně většinou bydlím u kamaráda v hotelu Annín nebo právě u Matěje. Takže kdyby měl někdo zájem koupit si chalupu v Sušici, dávám ji do prodeje. (smích)

Nedávno ses vrátil z USA, byl jsi tam pracovně?
Doprovázel jsem tam Taťánu, ta tam pracovně byla. Já sám jsem si spíš užíval a projel si všechny svoje dětské sny, jako Disney Land nebo Universal Studios. Ale je pravda, že jsem se i trochu rozkoukával pro případ, že bych měl možnost tam pracovat.

Jsi jedním z vystupujících na Žebříku. Byl jsi na vyhlášení cen někdy jako host?
Ne, bude to moje premiéra. Já jsem vlastně ani nikdy neodstal žádnou hudební cenu, akorát TýTý za nejoblíbenějšího herce v seriálu Gympl, což mě docela pobavilo, ale zároveň i potěšilo. Momentálně jsem dostal platinovou desku za prodej alba Identity a z toho mám největší radost.

Kompletní rozhovor najdete ZDE!

Odkaz na iReport zdroj: Ireport

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku