Obrovský úspěch! Českou holčičí skupinu 5 Angels má pod křídly manažer One Direction
zdroj: Facebook

Obrovský úspěch! Českou holčičí skupinu 5 Angels má pod křídly manažer One Direction

9. 9. 2013 – 13:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Když se zadaří, stojí to za to. Holky na sobě tvrdě makaly a zřejmě se to podařilo, protože se jich ujal manažer světoznámé klučičí skupiny One Direction.

Tomu se říká světový úspěch! Českou skupinu 5Angels zřejmě čeká velká budoucnost. Angelina, Tereza, Veronika, Vendy a Nikola-to je pět slečen, které se už nějakou dobu věnu muzice. Doposud se poměrně dlouhou dobu pohybovaly pouze na české scéně, nyní ale konečně svou kariéru nakopnou.

5Angels s Jessie J zdroj: Facebook

O skupinku těchto puberťaček se totiž začal starat člověk, který soudě podle úspěchu jeho svěřenců One Direction, rozhodně ví jak na to. Holkám se díky tomu dostalo parádní péče a natočily videoklip v hodnotě jeden a čtvrt milionu korun.  Pod dohledem britského produkčního týmu to holkám rozhodně šlape: báječný make-up, styling i choreografie. Aktuálně děvčata nahrála čtyři nové písně a vzhledem k jejich předpokládanému vzestupu si jich zřejmě v České republice už moc neužijeme.

5Angels zdroj: Facebook

Poslední dobou si andílci užívaly vystoupení na festivalu v Anglii. Například na festivalu Sundown v Norwich se postavily vedle zpěvačku Jessie J nebo skupinu Union J, se kterými koncem roku holky vyrazí jako předskokanky na jejich tour po Británii. 

Zatím bez komentáře, buďte první!