Nejúžasnější vlasy showbyznysu? Zvítězil Bradley Cooper!
zdroj: Profimedia

Nejúžasnější vlasy showbyznysu? Zvítězil Bradley Cooper!

19. 6. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

V anketě o nejúžasnější vlasy mužských celebrit to na celé čáře s přehledem vyhrál charismatický herec Bradley Cooper. Kdo další si zasloužil hlasy kritických dam?

Osmatřicetiletá hvězda triologie Hangover, tedy Pařby v Las Vegas, v Bangkoku a na třetí, předběhla v žebříčku takové hvězdy jako dvaatřicetiletého herce s klučičím zjevem Ryana Goslinga nebo stejně starého fotbalistu v důchodu Davida Beckhama.

Ryan Gosling zdroj: tisková zpráva David Beckham zdroj: tisková zpráva

Čtvrtou příčku zaujal zrzavý princ Harry, kterého následoval mladíček z populární skupiny One Direction Harry Styles. Jeho rozcuch je pověstný a málokdo si ho umí představit v krátkém sestřihu.

princ Harry zdroj: tisková zpráva Harry Styles zdroj: tisková zpráva

V této vlasové anketě hlasovalo na dva tisíce žen v rámci vlasové značky Fudge. Ale souhlasíte s nimi? Na dalších příčkách se umístili se svým prošedlým účesem fešák George Clooney a jak jinak než Brad Pitt, kterému sluší snad každý sestřih. A to už jich vyzkoušel pěknou řadu.

George Clooney zdroj: tisková zpráva Brad Pitt zdroj: tisková zpráva

Většina dotazovaných dam dala přednost krátké kštici svého idola, ale celých sedm procent volilo delší vlnité vlasy komika Russella Branda. Jak je známo, muži mají mnohdy mnohem kvalitnější vlasy než ženy. Leo DiCaprio se svým rošťáckým rozcuchem si zasloužil krásné deváté místo.

Russel Brand zdroj: tisková zpráva Leonardo DiCaprio zdroj: tisková zpráva

 Další příčky obsadili jedni z největších hezounů Hollywoodu, Hugh Jackman, který je o téměř dvacet let starší než další oceněný Robert Pattinson.

Hugh Jackman zdroj: tisková zpráva Robert Pattinson zdroj: tisková zpráva

Nagelovaný účes teenagerovské hvězdy Justina Biebera ocenily jistě zejména mladší slečny a nezapomněli ani na vycházející mladou hvězdu Chrise Pinea.

Justin Bieber zdroj: tisková zpráva Chris Pine zdroj: tisková zpráva

 Tak jak se vám líbí?

 

Zatím bez komentáře, buďte první!