Calvin Harris a Taylor Swift: Milují se, ale společný život zatím neplánují
zdroj: Profimedia

Calvin Harris a Taylor Swift: Milují se, ale společný život zatím neplánují

27. 7. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednatřicetiletý DJ a o šest let mladší zpěvačka jsou údajně tak zaneprázdněni, že ani nemají čas probrat možnost společného bydlení. Jejich vztah to však podle všeho neohrožuje.

Harris a Swift se nejspíš jen tak nesestěhují Serveru HollywoodLife.com to prozradil dobře informovaný zdroj.

"Vzhledem ke svým pracovním závazkům neměli šanci o tom byť jen zapřemýšlet. Navíc jsou šťastní tak, jak jsou. Nechtějí nic uspěchat," vysvětlil.

V některých médích se přitom objevily zprávy, podle kterých se slavný pár už začal poohlížet po vhodném hnízdečku lásky. Calvin totiž v poslední době tráví stále víc času v Taylořině newyorském bytě, což není příliš praktické (sám má dům v Hollywood Hills).

"Pravdou je, že takhle musejí mít oblečení a další osobní věci na více místech, ale zatím to zvládají," konstatoval zdroj.

Dodejme, že Harris prý svou partnerku povzbuzoval, aby ukončila twitterovou hádku s Nicki Minaj a omluvila se jí – což interpretka hitu We Are Never Ever Getting Back Together před několika dny skutečně učinila.

"Myslela jsem, že šlo o narážku na mě. Unikla mi pointa, špatně jsem to pochopila... (řeč je o Minajině příspěvku, ve kterém dotyčná uvedla, že pokud má být nějaký videoklip nominován na MTV Video Music Awards v kategorii "Video of the Year", musí oslavovat ženy s velmi štíhlými těly, pozn. red).  Je mi to líto Nicki," vzkázala své rivalce. Ta její omluvu přijala.

Zatím bez komentáře, buďte první!