Swift, Minaj a Perry se hádají na Twitteru. NeNe Leakes je označila za děvky!
zdroj: tisková zpráva

Swift, Minaj a Perry se hádají na Twitteru. NeNe Leakes je označila za děvky!

23. 7. 2015 – 11:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Na Twitteru to zase jednou pořádně vře. Hvězda reality show The Real Housewives of Atlanta se drsně pustila do slavných zpěvaček.

Taylor Swift, Nicki Minaj a Katy Perry se dostaly do konfliktu kvůli letošním MTV Video Music Awards. Druhé jmenované se totiž nelíbí, že nebyla nominovaná i v kategorii "Video of the Year", což přičítá tomu, že není žena s "velmi štíhlým tělem". Podle mnohých šlo o jasnou narážku na Swift (přestože samotná Minaj to později popřela).

Tay-Tay jí následně obvinila z toho, že se záměrně snaží vyvolat hádku, čímž velmi pobavila Katy. Ta je totiž názoru, že Swift s oblibou dělá totéž (singl Bad Blood, který na video roku shodou okolností nominován byl, údajně pojednává právě o jejím konfliktu s Nicki), takže by si měla nejprve zamést před vlastním prahem a teprve pak něco vyčítat své rivalce.

Do probíhajícího flamewaru se nyní zapojila i herečka NeNe Leakes – a rozhodně si nebrala servítky.

"Poslyšte děvky. Já zpívala celý život a ještě nedostala nominaci @taylorswift13 @nickiminaj @katyperry #girlbye #VMAs," vzkázala jim.

I když mohla jistě volit mírnější slova, má vlastně pravdu. Nicki se vzteká, jako by její hit Anaconda nebyl nominován hned dvakrát. Ano, v jiných kategoriích, ale to přece není zase až tak důležité.

Zatím bez komentáře, buďte první!