Beyoncé se snaží dokázat, že mezi ní a Jayem-Z je všechno v nejlepším pořádku
zdroj: Profimedia

Beyoncé se snaží dokázat, že mezi ní a Jayem-Z je všechno v nejlepším pořádku

30. 7. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaatřicetiletá zpěvačka v posledních měsících bojuje proti tvrzením bulváru, podle kterých její manželství s úspěšným rapperem prochází těžkou krizí.

Místo toho, aby Beyoncé vydala prohlášení, ve kterém by údajné manželské konflikty označila za mediální výmysl, vzala si na pomoc Instagram. Na tom zveřejnila sladkou momentku, zachycující Jaye-Z a malou Blue Ivy na pláži.

„Moje nejoblíbenější barva je Jay Z Blue,“ připsala k ní.

Jay-Z a Blue Ivy zdroj: Instagram

Není to přitom rozhodně poprvé, kdy interpretka hitu Crazy In Love použila tuto sociální síť ke zpochybnění některých spekulací o jejím soukromém životě. Například krátce po incidentu na Met Gala Afterparty zde publikovala nejen zamilované fotografie sebe a Jaye-Z, ale i snímky na kterých pózuje společně se Solange.

Beyoncé a Solange zdroj: Instagram

Bulvár mezitím přišel s tvrzením, že Jay-Z byl Beyoncé nevěrný – a ona jemu také. Láska se prý z jejich manželství dávno vytratila a teď už je to jen „hodně výhodný byznys“.

„Dobře si uvědomují, že jsou momentálně králem a královnou hip hopu a de facto hudby jako takové. A pochopitelně o to nechtějí přijít, takže se formálně jen tak nerozejdou,“ prohlásil nejmenovaný zdroj z jejich okolí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku