Solange Knowles napadla rappera Jay-Z. Podívejte se na video!
zdroj: Profimedia

Solange Knowles napadla rappera Jay-Z. Podívejte se na video!

14. 5. 2014 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmadvacetiletá zpěvačka na Met Gala Afterparty zbila manžela své sestry Beyoncé. Co se stalo?

Solange Knowles se postarala o pořádný skandál, když na Met Gala Afterparty zaútočila na Jaye-Z.

Celý incident se odehrál v hotelovém výtahu. Solange se na Jaye-Z bez varování vrhla, přičemž slavný rapper se nijak nebránil. Rozdivočelou zpěvačku tak od něj musela odtrhávat ochranka.

Média nyní samozřejmě spekulují o tom co přesně se mezi Solange a Jayem-Z stalo. Magazín Daily Mail uvedl, že Solange rozzuřilo rapperovo rozhodnutí zúčastnit se Rihanniny Met Ball párty bez Beyoncé.

Solance, Jay-Z a Beyoncé zdroj: Profimedia

Nicméně zdroj blízký rodině Knowles tvrdí, že šlo spíš o vyhrocení dlouhodobě napjaté situace. Solange má podle něj už plné zuby života ve stínu své starší a úspěšnější sestry a touží po velké kariéře, se kterou jí měl pomoct právě Jay-Z. Jenže ten své sliby údajně nedodržel.

New York Daily News zase poukázal na to, že Jay-Z se krátce před rvačkou obořil na svou švagrovou kvůli tomu, že dva její přátelé se pokusili proniknout na inkriminovanou afterparty a oháněli se přitom jeho jménem. Nevybral si však nejlepší okamžik – Solange se totiž v průběhu večera pohádala i s módní návrhářkou Rachel Roy a byla tak ve značně bojechtivé náladě.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!