Beyoncé a Jay-Z jsou nominování na osm cen BET
zdroj: Profimedia

Beyoncé a Jay-Z jsou nominování na osm cen BET

15. 5. 2014 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Beyoncé a Jay-Z jsou pravděpodobně nejúspěšnějším hudebním párem současnosti. Svědčí o tom i počet jejich nominací na BET Awards.

Čtyřiačtyřicetiletý rapper byl nominován v kategorii "Best Male Hip Hop Artist". Kromě toho má v ohni ještě dvě želízka – duety Drunk In Love (který bude bojovat i o cenu za nejlepší videoklip) a Holy Grail.

Dvaatřicetiletá zpěvačka se zase může stát "Best Female R&B/Pop Artist" a současně si odnést až tři další ceny za  Partition (Best Video) a výše zmíněný Drunk in Love (Best Video, Best Collaboration). Celkem se tedy Beyoncé a Jay-Z mohou pochlubit osmi nominacemi na BET Awards.

Beyoncé zdroj: Profimedia

Zatímco v profesním životě se oběma manželům zjevně daří, v tom soukromém je to už o poznání horší. Po skandálu na Met Gala Afterparty se v médiích objevily spekulace o tom, že si Beyoncé nechala z prstu odstranit své pověstné tetování – římskou číslici IV.

Tu si Beyoncé na levý prsteníček nechala vytetovat v roce 2008 a měla hned několik významů – symbolizovalo den, kdy se narodila (4. září), narozeniny jejího muže (4. prosince) a datum jejich svatby (4. dubna). Identické tetování nosí na prstě i Jay-Z… nebo „nosil“?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku