4 parfémy, které podpoří vaše sebevědomí. Které to jsou?
zdroj: Tisková zpráva

4 parfémy, které podpoří vaše sebevědomí. Které to jsou?

1. 2. 2022 – 7:12 | Magazín | Inzerce

Pokud je outfit vizitkou ženy, pak je parfém pomyslnou tečkou za celkovým dojmem. Je neviditelným hávem, který vás obklopuje po celý den, a jeho kouzelnou schopností je moc povzbudit vás a dodat malou jiskřičku sebevědomí. Které vůně dokonale podtrhnou vaši vnitřní sílu?

Idôle od značky Lancôme
Málokterá vůně povzbudí vaše smysly jako parfémová voda Idôle. Její myšlenkou je probudit ve vás vnitřní ikonu, kterou si v sobě každá žena nosí. Idôle oplývá tóny romantické růže a exotického jasmínu. Tato svůdná kombinace je završena sladkou vanilkou a kořeněným cedrem, díky kterému vyvolává něhu a ženskost, ale zároveň i skrytou sílu. Idôle je zkrátka jemnou a decentní vůní, která se perfektně hodí pro jakoukoliv příležitost.

Gypsy Water od značky Byredo
Představte si hluboký les plný dřeva, osvěžujících citrusů, pepře a plápolajícího ohně. Přesně takový je Gypsy Water. Divoký, nespoutaný a originální. A přesně taková můžete být i vy.

Gypsy Water patří mezi parfémy, což z ní činí silnou vůni dokonale podtrhující sebevědomí nekonvenční ženy. Díky zcela unikátnímu kontrastu, jenž tvoří tóny kadidla, jehličí borovice a santalového dřeva, a který vyvažuje smyslná vanilka, vás tenhle parfém chytne za srdce a nepustí.

Coco Mademoiselle od značky Chanel
Pokud hledáte lehkou, příjemnou, ale zároveň i osobitou vůni, pak se zkuste ponořit do tónů chytlavé parfémové vody Coco Mademoiselle. Tahle jedinečná vůně z dílny značky Chanel rozhodně podtrhne vaše sebevědomí a zároveň se stane příjemným doplňkem, který nebudete chtít odložit. Vůně skýtá jemné akordy plynoucí ze spojení květu pomerančovníku, mimózy, růže a jasmínu. Květinový puget doplňuje pačuli, bílé pižmo, fazole tonka nebo třeba vanilka.

Vůně Libre od značky Yves Saint Laurent
Jestliže existuje vůně pro silné, sebevědomé a svobodomyslné ženy, pak je jí jednoznačně Libre. Tato parfémová voda v sobě ukrývá sílu květů marockého pomerančovníku i jemnost levandule. V lehkém květinovém rytmu spolu tančí tóny cedru, šťavnaté mandarinky i smyslné ambry. Výsledkem je dokonalá souhra, která vám doslova očaruje smysly. Ponořte se do vůně Libre i vy a podpořte tak své sebevědomí.