Troška má smůlu: Lucie Vondráčková se v jeho nové pohádce neobjeví
zdroj: Profimedia

Troška má smůlu: Lucie Vondráčková se v jeho nové pohádce neobjeví

10. 8. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Novopečená dvojnásobná maminka měla účinkovat ve snímku Strašidla, ale nakonec si to rozmyslela. Co jí k tomu vedlo?

Vondráčková - která ve Strašidlech měla ztvárnit postavu učitelky chemie a češtiny - nechtěla riskovat, že její novorozený syn Adámek bude mít kvůli současným vedrům nějaké zdravotní problémy. Proto se raději rozhodla zůstat v Kanadě, kde je výrazně chladněji.

Ve výše zmíněné pohádce si tak místo ní zahraje Anna Polívková. Režisér Zdeněk Troška nicméně konstatoval, že Lucčino rozhodnutí naprosto chápe.

"Anička je taky skvělá. Je to obrovský komediální talent a má podle mého našlápnuto být takovou paní herečkou, jakou je třeba Janžurka," svěřil Blesku a dodal, že na Vondráčkovou rozhodně nezanevřel a nabídne jí roli v nějakém svém dalším filmu.

Manželka hokejisty Tomáše Plekance zrušila i plánovanou návštěvu ČR, která se měla uskutečnit teď v srpnu. Podle serveru Super.cz hlavně kvůli tomu, že Adámkovi v Kanadě nestihnou vystavit potřebné dokumenty.

Je ale evidentní, že Lucce se sem teď prostě s miminkem nechce. A my se jí vůbec nedivíme - podle meteorologů se totiž vysokých teplot jen tak nezbavíme.

Zatím bez komentáře, buďte první!