Pohlreich o Hruškově kuchařce: 'Občas si lidi kupují nepochopitelné věci'
zdroj: tisková zpráva

Pohlreich o Hruškově kuchařce: 'Občas si lidi kupují nepochopitelné věci'

18. 12. 2014 – 17:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmapadesátiletý šéfkuchař a moderátor zkritizoval kuchařku Ladislava Hrušky. Co všechno řekl?

"To, že na to lidi stojí frontu až ven... Nevím. Občas si lidi kupují nepochopitelné věci. Ta knížka je relativně levná. Mně to nedává smysl, že takovéto knížky jsou, ale hlas lidu, hlas boží," uvedl Zdeněk Pohlreich v rozhovoru pro server iDNES.cz.

Jak možná  víte, kniha Vaříme s Láďou Hruškou zaznamenala obrovský úspěch - podle dostupný informací už se prodalo více než 300 000 výtisků.

Láďa Hruška - křest kuchařky zdroj: Profimedia

Pohlreich nicméně odmítá, že by z něj mluvila závist.

"Já mu to přeju. Myslím si, že někdo to umí zatraceně dobře prodat," konstatoval. Neodpustil si však dodat, že podle jeho názoru Hruška píše o něčem, v čem "mírně řečeno úplně nevyniká".

Není žádné tajemství, že Pohlreich specialistu na levné recepty vůbec nemá v lásce. "Je to televizní klaun. Gastronomickej analfabet... nebo debil," řekl na jeho adresu v rámci jedné své přednášky.

Hruška ovšem nijak nezastírá, že není kuchař. "A ani si na něj nehraju. Od počátku rubriky se stále učím. Učím se vařit podle receptů diváků zdravěji a zdokonaluji se, zkouším vařit z neobvyklých surovin a jinak. O tom to je," upozornil před časem.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku