Petr Bende se rozvádí
zdroj: Profimedia

Petr Bende se rozvádí

28. 5. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Manželství Petra a Zuzany Bendových dospělo ke svému definitivnímu konci.

O tom, že sedmatřicetiletý zpěvák bude brzy opět svobodný, jako první informoval server Super.cz. Tomu to potvrdil sám Bende.

"Koncem minulého roku jsme po osmi a půl letech ukončili náš partnerský vztah. Děkujeme za pochopení v této nepříjemné životní situaci," prohlásil a dodal:

"Dál to nechci nijak komentovat a hlavně do toho nechci tahat děti."

Důvod rozvodu tak zatím zůstává záhadou. Petr i Zuzana vždy působili dojmem, že jsou spolu šťastní a jejich vztah byl považován za jeden z nejstabilnějších v českém showbusinessu. Není divu, když trval takovou dobu…

Bende, který má se Zuzanou dva syny (tříletého Maxe a šestiletého Matyase) o sobě často prohlašoval, že je vysloveně rodinný typ, přestože podle některých to zbytečně škodilo jeho imagi rockera. On byl ale jiného názoru.

"Tyhle věci nemám rád. Zastávám názor, že kdo poslouchá muziku určitého interpreta, je mu více či méně jedno, jestli je ženatý nebo svobodný. Ve světě to takhle normálně funguje. Zpěvačky či zpěváci mají rodiny, hovoří o svých manželech a lidé jim to víceméně přejí a prožívají to s nimi," uvedl svého času v rozhovoru pro časopis Uzlíček.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku