Kdo je nový prezident České republiky? PreziDyk, tvrdí Nightwork. Máme video!
zdroj: Profimedia

Kdo je nový prezident České republiky? PreziDyk, tvrdí Nightwork. Máme video!

14. 1. 2013 – 16:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zatímco první přímá volba prezidenta se teprve zúžila na druhé kolo, sestava Nightwork má o svém prezidentovi jasno už teď. Nahlédněte s nimi do hradních kuloárů a sledujte počátek vlády nového českého prezidenta.

Nightwork pojali aktuální volbu prezidenta po svém. "Během prvních deseti minut po otevření volebních místností bylo jasno. Prezidentem České republiky byl ještě před vyhodnocením prvního kola přímé volby ustaven Vojta Dyk! Díky jeho nesporným kvalitám byl přímo zvolen do čela státu, a tak bude mít naše republika konečně hlavu pomazanou. Nikdo vlastně neví, jak se to stalo, ale je to prostě tak. Jediný možný vládce tohoto státu je PreziDyk," tvrdí Nightwork.

"Proč být stále nespokojený s někým jiným? Raději budu panovat sám. Ušetřím si spoustu starostí s nadáváním na druhé. Poddaní těšte se! Nastává diktatura lásky, pravdy a zpěvu..." vzkazuje radostně nově zvolený PreziDyk.

Prezident již učinil první kroky ve svém novém úřadu a jmenoval do své suity nejbližších spolupracovníků a rádců členy kapely Nightwork. Vedle Jana Maxiána, Františka Soukupa, Ondřeje Sluky a Jakuba Antla spoléhá nová hlava státu ještě na Jakuba Prachaře.

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku