Jak vypadá drastická dieta Gwyneth Paltrow?
zdroj: tisková zpráva

Jak vypadá drastická dieta Gwyneth Paltrow?

6. 1. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jen 300 kalorií denně – to je způsob, jakým chce jednačtyřicetiletá herečka shodit přebytečné kilogramy.

Chris Martin vypadá, že je v dobré kondici, ovšem z jeho manželky Gwyneth Paltrow by se brzy mohla stát chodící reklama na hlad. Rozhodla se totiž začít držet novou drastickou dietu, při které by měla přijímat pouhých 300 kalorií denně.

Gwyneth svůj šílený detox plán již zveřejnila na své internetové stránce Goop a připsala k němu i některé poměrně zajímavé tipy pro udržení se v teple (noste v domě ponožky i pantofle, dávejte si teplé koupele, místo džusů či studených koktejlů si raději dopřejte polévku atd.).

Gwyneth Paltrow zdroj: tisková zpráva

Snad jedinou pozitivní věcí na této dietě je skutečnost, že díky ní lze ušetřit nemalé peníze – jednoduše proto, že nebudete v podstatě vůbec jíst a tím pádem ani utrácet za potraviny. Například k obědu by vám podle Gwyneth měla stačit vybraná cizrna (rod bobovitých rostlin), voda, cibule, šťáva ze tří citrónů a trocha soli a pepře.

Netřeba snad dodávat, že podobnou metodu hubnutí vám rozhodně nemůžeme doporučit a pokud se někdo rozhodne ji vyzkoušet, činí tak na vlastní odpovědnost i na vlastní nebezpečí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku