Vlaďka a Tomáš Řepkovi: Rozvod zřejmě nebude
zdroj: Profimedia

Vlaďka a Tomáš Řepkovi: Rozvod zřejmě nebude

21. 9. 2014 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zdá se, že ostře sledovanému páru se podařilo zažehnat manželskou krizi. Ještě však před sebou mají hodně nepříjemných záležitostí k řešení...

Vztah čtyřicetiletého bývalého profesionálního fotbalového obránce a třiatřicetileté modelky byl vystaven těžké zkoušce, když vyšlo najevo, že Tomáš dlouhodobě neplatí alimenty na své dvě děti z předchozího manželství. A to poměrně dramatickým způsobem. V květnu totiž dům Řepků navštívili exekutoři. Jejich zásah ale nedopadl nejlépe – Vlaďka totiž do jednoho z nich nacouvala autem a dotyčný muž musel být převezen do nemocnice.

"Byl v mrtvém bodě. Nebyl to úmysl, nebyl. Chtěla jsem jen odvézt syna do školky," řekla bezprostředně po incidentu Řepková webu TN.cz. Jenže exekutorský úřad na ni podal trestní oznámení pro ublížení na zdraví.

Vlaďka a Tomáš Řepkovi zdroj: Profimedia

Někdejší kapitán Sparty následně milionový dluh uhradil a zdá se, že mezi ním a Vlaďkou je opět všechno v pořádku. Od chození po soudech si ale jen tak neodpočinou.

"Máme na to právního zástupce a ten to vlastně celé řeší. Není za námi spousta věcí. Máme před sebou několik soudů a z těch právě vznikají ty exekuce. Ale já myslím, že my se tomu vždycky postavíme nějak čelem," prozradila Vlaďka serveru Revue.iDNES.cz.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku