Zvrácené chutě Kim Kardashian: Chtěla sníst svou placentu jako řízek!
zdroj: Instagram

Zvrácené chutě Kim Kardashian: Chtěla sníst svou placentu jako řízek!

27. 8. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Těhotenství se na Kim podepsalo jak výraznou těhotenskou nadváhou, tak i podivnými chutěmi, se kterými se svěřila v rodinné reality show.

Neobvyklé těhotenské chutě jsou u žen normální, ale hvězda reality show Keeping Up with the Kardashians je měla opravdu nechutné. Při rodinné večeři se svou rodinou se přiznala, co by si ráda dala jako hlavní chod. Je to její vlastní placenta! No věřili byste? To bylo ještě před narozením dcerky North, která přišla na svět o dva měsíce dříve.

North West zdroj: Instagram

Kim je odjakživa soustřeněna na svůj vzhled, který je pro ni téměř vším a zřejmě si myslela, že placenta ji může nějakým způsobem omladit. Protože jak jinak si vysvětlit takový neobvyklý nápad? Samotné členy rodiny i kuchaře to pěkně vyděsilo, a to jsou u ní už na ledacos zvyklí. Kim se kuchaře zpetala, zda už někdy placentu připravoval a nato si uvědomila, že zrovna všichni večeří a uvědomila si, že je to trochu nevhodné. Hned nato ale prohlásila, že by si upraženou placentu klidně dala!

Kim Kardashian zdroj: tisková zpráva

Sice už je malá North na světě, ale zatím ještě neprosáklo na povrch, zda Kim svou placentu skutečně pozřela, či ne. Možná si ji nechala zmrazit a nechá si z ní vyrobit nějaký ten elixír mládí. U zvířat je pozření placenty z mláděte úplně běžná věc, ale u lidí je to spíše jakýsi novodobý trend a nechutný trend, který ale podle lékařů nemá pro organizmus žádný význam.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku